Psycho energetisch therapeut

Even voorstellen

Sinds oktober 2013 ben ik naast spiritueel werker ook gediplomeerd psycho-energetisch therapeut. De behandeling vanuit psycho-energetica zijn gericht op het herstel van evenwicht. Evenwicht tussen lichaam en geest, tussen verstand en gevoel. Zodat energieën weer vrij kunnen stromen en er contact gemaakt kan worden met wie we zijn, onze diepere behoeftes en onze talenten.

 

Door mijn studie psycho- energetisch therapeut mag ik mensen ondersteunen in hun persoonlijke processen. Ik los geen problemen voor u op, maar help u situaties anders te bekijken, pijnlijke gevoelens te verwerken of hoe te handelen in moeilijke situaties. De problemen waarvoor hulp wordt gezocht, zijn divers. Voorbeelden van psychische problemen zijn: angsten, depressies, overspannenheid/burn-out, relatieproblemen, onverwerkte gebeurtenissen in het verleden en persoonlijkheidsproblemen.

 

Daarnaast kan ik hoog sensitieve mensen helpen een weg te vinden in de maatschappij. Ook lichamelijk klachten of chronisch ziektes kunnen in positieve zin veranderen. Het is een methode om je te begeleiden bij het vinden van een, ondanks bezwarende omstandigheden, zo hoog mogelijke kwaliteit van leven. Je leert emoties te herkennen, erkennen en accepteren om ze vervolgens te kunnen loslaten. Hiermee komt je psyche en fysieke lichaam meer in evenwicht.

 

Kortom je bent zelf beter in balans, waardoor lichamelijke klachten zullen afnemen. Met name psychische en psychosomatische klachten kunnen met deze behandelingen afnemen. Behandelingen in het verleden bewijzen ook dat lichamelijke klachten in positieve zin kunnen veranderen.

Telefoon

0572 - 358131 

Bellen voor een afspraak tussen

16.30 - 18.00

Adres

Beukensingel 5

8102 JA Raalte

©2019 by Inn Zicht.